WEBSITES

www.andrekuipers.com

www.wubbo-ockels.nl

www.vrijheidsvuurvenlo.nl

www.vredesvlamvenlo.nl

 
www.jkvenlo.nl  (Jongerenkerk Venlo; voor jong en oud )
www.franzpfannerhuis.nl  (natuur, cultuur en kuur met elkaar verbinden in mondiaal perspectief  door middel van concerten en tentoonstellingen; het Franz Pfannerhuis ligt op recreatiepark Klein Vink in Arcen).
 
 
For as long as I have Music
As long as there is a song for me to sing,
I can find my way,
I can make a brighter day.
The music in my life
Will set my spirit free.
 
www.franciscaansevoettochten.nl
De Stichting zijn enthousiaste wandelaars die geraakt zijn door het mooie Italiaanse groene hart dat Umbrië heet. We zijn mensen die graag wandelen en graag buiten zijn. We zijn mensen die ook graag even net wat dieper op iets willen ingaan door stil te staan bij waar je mee bezig bent. We zijn ook mensen die houden van het nuttige en het aangename, dus gewoon mensen van deze tijd met een franciscaan in ons midden die de deuren van de kloosters net iets verder open krijgt en zo kan zorgen voor mooie overnachtingsplekken en voor de verhalen die al de afzonderlijke plekken hun eigen specifieke kleur geven.
 
De teksten gaan over de Tao, het oerprincipe van het leven en over het leven zelf.
Ze gaan over leiderschap en wijsheid, geweldloosheid en bescheidenheid.
Ze zijn compact, raadselachtig, van alle tijden, poëtisch en filosofisch.
 Ze bevatten aanwijzingen over hoe te leven, in harmonie en verbonden met    het oerprincipe, het alles, Tao.
www.brammoerland.com
over gnostiek, spirituele groei, Thomasevangelie enz
Irene van Lippe-Biesterfeld; Oprichter en voorzitter NatuurCollege.
"Door ons bewust te zijn dat we een deel zijn van een geheel van leven, kunnen we ons daarmee verbinden evenals met het natuurlijke in onszelf en onze medemens."
 
www.nummerelf.com   Studio voor illustratieve- en grafische vormgeving, webdesign, reklame en beletteringen; Nummer Elf is sinds 1999 gevestigd in Venlo-Blerick. Milly Cuijpers is het creatieve brein achter Nummer Elf. Het ontwerp van Milly roept veel positeve reacties op.

www.web-id.nl  De vriendelijke professionals. Sinds 1999.  In de loop der jaren heeft Web-id de nodige ervaring opgedaan op het gebied van database-applicaties voor het inter- en intranet, websites, bedrijfskundige applicaties en grafisch ontwerp. Samenwerking kenmerkt zich door openheid en een flexibele opstelling. Het ontwerp van de website roept veel positieve reacties op.

 

 

 

 
Gemaakt door Web-id, de vriendelijke professionals.